Beoordelingen van Da Asporto Veenendaal

Recente recensies

5.0
T
29 september 2022
Aline
23 september 2022

Heerlijke pizza's, daarom bestels. Door drukte verlate bezorging, opzich een half uur later dus geen ramp maar laat het de klant even weten. Gebeld naar restaurant zeggen ze Pizza gaat nu in de oven, 1 minuut later gaat de bel. Restaurant had dus geen idee waar mijn bestelling was/of bleef. Misschien een idee met een tracker te werken waar bezorgen ongeveer is.

A van den Top
3 september 2022

Vandaag 3 september 2022 een bestelling geplaatst via jullie site. Betaald met ideal en een bevestigigsmail gekregen. De bestelling kwam echter niet, na anderhalf uur gebeld, maar jullie waren telefonisch niet bereikbaar. Toen ben ik naar het adres gegaan dat op jullie site staat, daar was niemand aanwezig. De deur was op slot. Deze beoordeling is dus erg negatief. Wel laten betalen en niet leveren. Ik zie het betaalde bedrag, dus graag retour

Jeannette Khiralla
3 september 2022

Bestelling betaald en orderbevestiging ontvangen. Helaas de order niet ontvangen, telefoon wordt niet opgenomen. Hoop dat dit opgelost wordt en mijn betaling retour gestort wordt.

Anoniem
3 september 2022

Nooit mijn eten gekregen en telefonisch niet bereikbaar

Mohamed
3 september 2022

Via de websyte betaald. Er staat duidelijk op de websyte vermeld dat ze open zijn. Geld is afgeschreven maar heb geen pizza s gezien. Graag wil ik mijn geld terug!!!

Joan
3 september 2022

Gisteren pizza’s besteld maar niets gekregen. Paar keer gebeld maar ze namen niet op. Had gelukkig gekozen voor contante betaling dus geld was niet weg. In het verleden wel vaker besteld maar ik vind deze zaak steeds slechter worden. Extra toppings besteld en betaald maar zaten er dan niet op, lange bezorgtijden, pizza niet helemaal gaar of te lang gebakken.

Van egdom
2 september 2022

Heb pizza's besteld en betaald maar er is niets bezorgd. Ben naar da asporto gegaan schijnen ze met vakantie te zijn wat niet op hun site is aangegeven. Dus wil graag mijn geld terug.

Leppers
21 augustus 2022

Het was weer top zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fam. Hamhuis
14 augustus 2022

Vandaag pizza besteld en betaald met Ideal. Deze zou tussen 17.30 en 17.45 komen. Inmiddels is het bijna 21.00 en nog geen pizza. De telefoon wordt niet opgenomen. Toen wij besloten langs te gaan zat de zaak ineens dicht. Geld kwijt, geen pizza en inmiddels verscheen er ineens een melding op de website dat er vandaag niet besteld kon worden... Wij zouden graag zien dat jullie contact met ons opnemen om tot een oplossing te komen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John van den Brink
8 augustus 2022

Was weer helemaal top: pizza en pasta alsof het net uit de over komt! Heerlijk, blijft mijn favoriet voor pizza's en pasta's in Veenendaal!

Edwin
5 augustus 2022

We waren altijd fan van D'Asporto, maar weet niet wat er gebeurd is. Bbq chicken besteld, krijgen we hem zonder kip maar met champignons. Bellen we dat het fout is, komen ze hem omruilen (prima service), hebben ze op de nieuwe wel kip op gedaan, maar ook champignons.... waarom? Staat niet op de kaart. En paprika nagenoeg niet.... verhouding van beleg niet oke. Daarnaast was bodem droog.... en teveel kaas, jammer, is ons nu erg tegen gevallen......helaas nu dus slechte review, daar waar het eerder altijd top was. Hopelijk een eenmalige ervaring en volgende keer weer goed!

Ton
5 augustus 2022

Door een foutje in de website waren ze eigenlijk al een half uur gesloten,maar kon ik toch bestellen en betalen. Na telefonisch overleg kregen we alsnog 2 heerlijke pizza's. Top Service!!!!

Gert
4 augustus 2022

Lekker en goed belegd

John v M.
1 augustus 2022

Was weer dik in orde

Christien
23 juli 2022

De beste pizza's van Veenendaal!

Bas
22 juli 2022

Calzone Flagi helaas dikke teleurstelling. Veel te veel salami, geen gorgonzola en uiteindelijk weg gedaan omdat t niet lekker was door het enorme pak salami als vulling. Andere pizza was helemaal top, zoals we gewend zijn.

Elvera
22 juli 2022
LH
19 juli 2022

We bestelden bij Da Asporto 3 pizza’s, omdat we hier altijd goede ervaringen mee hadden. Vanavond viel het ons erg tegen. Er ontbraken veel ingrediënten en elke pizza zag er hetzelfde uit door een flinke laag kaas die eroverheen zat. De kip op de pizza was erg droog. Nee dit was echt niet lekker en de laatste keer dat we hier besteld hebben. Zonde van het geld. Ook zouden we gratis knoflookbroodjes krijgen en de bezorger kwam bij de deur tot de ontdekking dat ze er niet bij zaten. Hij vroeg of hij ze op moest halen, maar met 39 graden buiten heb ik gezegd dat dit niet hoefde.

Theo
18 juli 2022

De pizza's hebben nog steeds hun unieke eigenschappen van een lekkere en verse bodem (die helaas wel iets in smaak is veranderd sinds de overname) , zijn de pizza's gelukkig nog steeds erg dikbelegd en zijn de pizza's vol van smaak zonder zout en vet te smaken. Het klinkt zo simpel om een echt lekkere pizza te maken, maar na veel proberen is en blijft Da Asporto toch de enige in de buurt die gewoon echt lekkere pizza's kan maken. Ik had bij bestelling op hun eigen site (ik gun Thuisbezorgd niet de 15% die ze anders moeten afdragen aan hen) gekozen voor afhalen. Op het aangegeven tijdstip kwamen de pizza's net uit de oven waardoor drie minuten later ik twee heerlijke, verse en warme pizza's had.

HD
18 juli 2022

Zoals altijd: heerlijk en goed warm

SCHAAFSMA
1 juli 2022

HEB TOTAAL GEEN PIZZA ONTVANGEN,WANT PLOTSELING WAREN JULLIE GESLOTEN HOOP WEL DAT IK MIJN GELD TERUGKRIJG

Gerlinde
30 juni 2022

Besteld en betaald. Wil ik gaan ophalen, zijn ze gesloten en telefonisch ook niet bereikbaar.. superslecht!!!!

Tom van Kruistum
30 juni 2022

Eerlijk gezegd voor zon pizza zal ik 50% meer betalen. Met dat het hetzefde kost als domino’s en betere kwaliteit heeft van ingrediënten en betere verhoudingen is dit mijn nieuwe plek al heb ik geen zin om te koken. Ik hoop echt dat het wel rendabel is om te blijven doen. Want de kwaliteit die wordt geleverd lijkt too good to be true.

Maarten de Hoog
26 juni 2022

We zijn dankbaar voor de bestelling en het eten! Bedankt.

Robijns
24 juni 2022

Zat helaas wel groente op terwijl ik duidelijk had aangegeven geen groente erop te willen

Bakker
22 juni 2022

Prima pizza's

Hertog
14 juni 2022

Was weer mjammie. Fan van de pasta’s.

Pascal
11 juni 2022

De bezorger had er denk ik weinig zin in zei niks had alleen aandacht voor zijn oordopjes De pizza voor de rest was echt wel optijd en lekker

Leeuw
11 juni 2022

Heerlijk, vers, pizza's goed belegd, snelle bezorging. Top..!

ivo
10 juni 2022
Jo
9 juni 2022

👍

John
9 juni 2022
Nadia
8 juni 2022

Het eten was tijdig en warm bezorgd Top service!

Peter
7 juni 2022

Heerlijk piza 4 seasons gegeten en spaghetti carbonara was ook goed.

Nordin
6 juni 2022
Didi
6 juni 2022

Was heerlijk en goed op tijd

Fam Aalbers
6 juni 2022

Was weer uitstekend Nu maar een keer hopen dat ze ook in Renswoude gaan bezorgen

GJ
5 juni 2022

veel eerder dan gemeld bezorgd. (18:10 -> 17:45)

Simon
31 mei 2022

Was lekker, Stond meteen klaar. Aardige mensen

O.v.Duijn
31 mei 2022

Prima pizza.

M v D
23 mei 2022

Heel blij verrast met deze pizza’s We hadden wat te vieren. 6 verschillende besteld en allemaal stuk voor stuk heerlijk. Waarom wist ik dit niet eerder dacht ik. Kwaliteit was echt goed en het is fijn dat de pizza’s erg warm zijn en je niet bij de helft verder moet met een koude hap Complimenten voor Asporto

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wilma
21 mei 2022

Voor het eerst rechtsreeks besteld. Een half uur later dan afgesproken en geen telefoontje. Vorige keer via thuisbezorgd werd ik gebeld dat ze een kwartier later kwamen wat ik heel netjes vond. Waar zit het verschil. Het eten was wel weer heerlijk.

Eric
15 mei 2022

Vier sterren. De pizza's zelf waren perfect: goed heet en heerlijk van smaak. De vijfde ster zit hem wat mij betreft in dat ik nog 20 minuten extra moest wachten dan de aangegeven afhaaltijd en er mag wat vaker een schoonmaakdoekje door de wachtkamer gehaald worden.

Kelly
13 mei 2022

Heerlijke pizza gegeten en perfect op tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar.

John vd Brink
9 mei 2022

Was weer top! Zoals gebruikelijk alsof de oven in de tuin bij ons staat. Goede kwaliteit en het gratis drankje is ook erg leuk. tot de volgende keer weer ;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

LEPPERS
8 mei 2022

Het was weer zoals altijd top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elvera
29 april 2022
Nellie
27 april 2022

Weer heerlijk, zoals we gewend zijn ! En bezorging exact op tijd!

Willeke
27 april 2022

Overheerlijke pizza’s‼️‼️‼️

Barbara
25 april 2022

Zoals altijd lekkere pizza’s! Alleen baalde ik wel een beetje dat de extra champignons die ik wel besteld en betaald had voor op de Pizza Cheezy Mix er niet op zaten.

adriaan
23 april 2022

de Pizza was heerlijk, maar ik had gevraagd om een bonnetje, deze heb ik niet gekregen

Roelof
22 april 2022

Beste pizza ever

Hertog
21 april 2022

Zoals de vorige keer weer delizioso. Tot gauw ziens.

Fam Aalbers
12 april 2022

Heel jammer dat ze niet bezorgen maar is zeker waard om het op te halen pizza's waren uitstekend 👍

Kooij
12 april 2022

Onze eerste bestelling op aanraden van kennis. Wow de pasta met kip/room/kaas zoooo lekker. En de pizza kip/champignons/pesto. Je waan je in Italië. We hadden dit wel eerder willen weten. Wonen notabene om de hoek. Dus vanaf nu elke week: pizza/pasta DA ASPORTO ciao/addio

Helmi
9 april 2022

Zoals altijd: heerlijk, vers en goed warm! Kortom: TOP

Van Rossum
9 april 2022
Dieuwke
1 april 2022
Koudijs
27 maart 2022

Echt heerlijk vooral de kip pesto😍

John V. M.
26 maart 2022

Was weer goed !!

Cleef
26 maart 2022

Heerlijk, goed gevuld en snel bezorgd

Jamilla
13 maart 2022
G.Lock
12 maart 2022

We hebben 4 pizza's besteld. Ze waren keurig optijd klaar en spaakt perfect.

Dekker
11 maart 2022

2 Heerlijke pizza’s gehaald. Ze waren goed warm en heel erg lekker! Voor herhaling vatbaar.

Frank
26 februari 2022

Prima, als altijd

Michelle Steffers
19 februari 2022
B.B.
13 februari 2022
Kees
13 februari 2022

Kwaliteit is gewoon TOP! Beste pizzas uit de omgeving. Ik miste wel een portie hotwings maar wat we hadden was allemaal top kwaliteit!

Fam Aalbers
7 februari 2022

Was weer uitstekend 👍

Bennie Van de Weerdhof
5 februari 2022

Altijd goed!

emma
4 februari 2022

prima op tijd, en de pizza was weer heerlijk!!!!

John van den Brink
31 januari 2022

Kwaliteit was weer top, net alsof het direct uit de oven komt. De pasta's en pizza's smaakten heerlijk. Over de bezorging was ik iets minder te spreken: het leek net of de bezorger plat door de bocht is gegaan, waardoor een groot gedeelte van de pizza's topping verschoven was naar 1 zijde en de zijkant van de doos.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Barbara
29 januari 2022

De pizza’s waren weer heerlijk!! (alleen het gratis product waren jullie vergeten, geeft niks....het ging ons om de pizza).

Wisselo
27 januari 2022
Aline
27 januari 2022

Goede belegde, lekkere pizza's.

Bianca
24 januari 2022

Drukke dag, bezorging binnen half uur. Pizzas heet en erg lekker. Volgende keer weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

GJ
22 januari 2022

1 uur en 45 min. is te lang.....

Tmim
21 januari 2022
lydia van willigen
11 januari 2022
Vroman
9 januari 2022

De pizza's waren weer zeer goed en lekker. Minpunt was dat de extra gevraagde en betaalde kappertjes op de pizza niet aanwezig waren .Jammer.

A
9 januari 2022

Ik had om 21:30 gevraagd, niet 20:15..

Elvera
2 januari 2021
A.
2 januari 2021
Van beek
23 december 2021

Het was heerlijk

Elvera
18 december 2021
Marco
13 december 2021

Bezorging helaas erg laat en de gratis toevoeging aan de bestelling was vergeten. Döner pizza was erg lekker maar weinig Döner vlees. Andere pizza's waren top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elvera
5 december 2021
Angel
5 december 2021

Was lekker! Er zat iets niet bij werd netjes en snel na geleverd!

DJ
29 november 2021

Heerlijk eten voor een keurige prijs!

Johan van Dijk
24 november 2021
richard van willigen
23 november 2021

de pizza en de pasta zijn erg lekker,en het wordt ook nog snel geleverd kortom een top zaak

G
22 november 2021
Anoniem
14 november 2021

Heerlijke pasta en pizza gegeten! Goede prijs/kwaliteit verhouding! Een aanrader

Johan van Dijk
1 november 2021

zeer goede pizza,en super bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paul
30 oktober 2021
Van lagen
29 oktober 2021
Pascal
28 oktober 2021

Heerlijke pizza, hotwings en broodjes! Dank jullie wel!

Mohcen
26 oktober 2021

Goede service!!!

Inge Van Kruistum - Salomons
25 oktober 2021

Deze keer was de kwaliteit van onze pizza echt minder dan dat we gewend waren. Deeg bodem was taai en gaf sterk de indruk niet vers te zijn. Smaak was redelijk goed. Pizza werd lekker heet afgeleverd door een vriendelijke bezorger.

Piet
24 oktober 2021

super snel geleverd

Linda
22 oktober 2021

Het was weer overheerlijk

Frank
21 oktober 2021

Top pasta ! vooral de al forno... moet je geprobeerd hebben

Richard
16 oktober 2021

Mooi op tijd en weer erg lekkere pizza's voor een eerlijke prijs

Bosch
16 oktober 2021
Corné
9 oktober 2021
Corine
8 oktober 2021

Heerlijke pizza.. we hebben gesmult. Toppers zijn jullie

Brutsellog
5 oktober 2021

Super lekker en super snel

Ibrahim
2 oktober 2021

Top eten en top bezorging👍🏽👍🏽

Roelofs
2 oktober 2021

Snel, vriendelijk, heerlijk!

Yvonne
28 september 2021

Heerlijke verse goede pizza.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John van den. Rink
26 september 2021

Top pizza en pasta!!!! En goed op temperatuur. Mijn favoriet in Veenendaal. Een verzoekje: de knoflook broodjes mogen van ons wel wat meer knoflook hebben.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

G. Snijders
20 september 2021

Onderhand al 30 bestellingen verder en nog steeds enorm enthousiast over de pizza’s en pasta’s en de snelle leveringen! Qua prijs en kwaliteit verhouding is er geen betere te vinden in Veenendaal! Zeker een aanrader.

Wijnholds
16 september 2021

Top service en heerlijke pizza’s

J
4 september 2021
Shana
31 augustus 2021

Top!

Aalbers
31 augustus 2021

Was weer uitstekend ben niet anders gewend van Da Asporto. personeel ook uitstekend

Peter
30 augustus 2021

Top pizza! Snel bezorgd👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jk
29 augustus 2021

De bezorging was deze keer vlot, heel fijn. De pizza was aan een kant wat te lang gebakken waardoor deze erg hard was, verder smaakte de pizza prima. Zeker voor herhaling vatbaar.

Wendelien Roelofs
28 augustus 2021

Heerlijk eten, op tijd bezorgd, vriendelijke bezorger

Anja
27 augustus 2021

Heerlijke pizza, goed belegd. De pizza’s zijn nog echt heel warm als ze bezorgd worden. Ook de bezorging is altijd eerder dan aangegeven.

Adriaan
26 augustus 2021

Heerlijk gevulde pizza’s

Herman Ten Have
25 augustus 2021

We konden niet eten wat we wilden het artikel was uitverkocht

Frank
24 augustus 2021

Lange bezorgtijden deze keer… kwaliteit weer top !

Aline
2 augustus 2021

Zeven pizza’s keurig op tijd bezorgd, zeer goed belegd en niet duur :)

Wim
30 juli 2021

Pizza’s waren heerlijk. Alleen minpuntje de extra wachttijd en het niet krijgen van de gratis artikel wat gekozen was er niet bij zat.

M.
26 juli 2021

Heerlijke pizza's. Goede kwaliteit en nog erg warm bij bezorging. Zeker een aanrader!

Anne
19 juli 2021

Erg lekker! 👍🏻

Marco D
18 juli 2021

TOP TOP TOP Mooi op tijd en goed heet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Agneta
18 juli 2021

Online pizza's besteld en ze waren heerlijk! Vers gebakkken uit de steenoven, kon ook verse ingredienten proeven en alles was goed op smaak. Zeker voor herhaling vatbaar!

Leppers
17 juli 2021

Het was weer zoals altijd top

John van den Brink
16 juli 2021

Was weer helemaal top. Pizza en pasta weer erg lekker en top kwaliteit! We komen snel weer terug

Bellona
11 juli 2021

Altijd lekker. Altijd op tijd. Altijd warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cynthia alberti
11 juli 2021

Super snelle bezorging. Mega vriendelijke bezorger. Super lekker eten we hebben weer genoten elke x als we bij jullie bestellen is het heerlijk ❤️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fam. Wijnen
10 juli 2021

Altijd goed en heerlijk.

Rudy
10 juli 2021
emma
9 juli 2021

1 pizza te weinig besteld,heb gebeld en binnen 15 min was de pizza op ons adres (goede service hoor) heerlijk gegeten

anoniem
8 juli 2021
Bassie
8 juli 2021
Bastiaan
5 juli 2021

Super service, keurige timing! Pizza was top en rijkelijk belegd. Won’t be the last time.

Roelofs
3 juli 2021

Op tijd, heerlijk eten en vriendelijke bezorger, kortom perfect!!

Koudijs
27 juni 2021

Een heerlijke pasta met brood!!!

Barbara
25 juni 2021

Hij was weer heerlijk!

Oosterlee
25 juni 2021

Bestelling was er snel. Alles goed warm en lekker vers. Heerlijke pizza's weer 👍🏻

Tevredenklant
24 juni 2021
John van den Brink
21 juni 2021

Super, goed verzorgd, heerlijke pizza en pasta. En een leuke attentie bij de bestelling. Dank en tot gauw weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M.Nordsiek
20 juni 2021

Lekkere gerechten en snel bezorgd

Ferry
19 juni 2021

Zoals altijd weer lekkerrrrr!!!!

Anoniem
12 juni 2021

Heerlijk, rijkgevulde, superwarme pizza's. Bezorger bood zelfs z'n excuses aan omdat hij 1 minuut te laat was...😉!

Frank
10 juni 2021

Prima weer... als altijd

Renee
5 juni 2021
Frank
29 mei 2021

Top, als altijd !

Oosterlee
27 mei 2021

Heerlijke pizza's met verse ingrediënten en warm afgeleverd. Keurig op tijd bezorgd. We bestellen hier regelmatig en altijd erg tevreden 👍🏻👍🏻👍🏻

Marinus
27 mei 2021

Pizza was goed gevuld en lekker, alleen jammer dat de extra bestelde salami voor 2 euro extra er niet op zat, maar verder goed.

Yvonne
27 mei 2021

Lekker gegeten en snel en warm bezorgd.

Ton
25 mei 2021

Keurig op tijd. Warm en lekker!!!

Anja
24 mei 2021

Goede, smakelijke pizza, ruim belegd.

R.
23 mei 2021

Lekkere pizza’s , wel jammer dat deze 1,5 uur te laat werd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Celine
23 mei 2021
Gert-Jan
18 mei 2021
Ferry
15 mei 2021

Shoarma pizza smaakte perfect. Lekker met knoflooksaus. Da Asporto en nr.uno zijn zeker mijn favorieten. Echt een aanrader!!

Wilma
15 mei 2021

Lekkere pizza's en vrij goedkoop

Hilde
9 mei 2021

Heerlijke pizza en mooi op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

e v Doorn
9 mei 2021

Lekker bodems en Rijkelijk belegde pizza's met verse producten en een vleugje Italiaanse liefde. En dat proef je !

JW Wijnen
6 mei 2021

Heerlijk weer. Sinds we afgelopen 1e kerstdag bij Da Asporto uitkwamen omdat de rest dicht was, willen we niets anders meer. Elke keer een feestje!

Gert
2 mei 2021

Hoorde van onze dochters dat het eten hier super lekker is en ruime porties serveren Dus ook maar een keer geprobeerd en super goed bevallen en dit zal dus zeker weer gebeuren Echt top

H.Bos
2 mei 2021

Top pizza's en top service, heerlijk gegeten! Bedankt!

Teusje
29 april 2021

Was lekker.

Toon
28 april 2021

Heerlijk gegeten ook bezorger was erg vriendelijk!

Jolanna
26 april 2021

Snel bezorgd en lekker warm. Helaas dat ze op een pizza de extra ingrediënten vergeten waren. Niettemin smaakte de pizza lekker.

Bellona Bosboom
11 april 2021

Heerlijke pizza's! Alleen had ik volgens mij een scampi pizza. Dat zijn toch grote garnalen? Ik had er kleine garnaaltjes op zitten. Klopt dat wel?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mustafa
10 april 2021

Lekkere 🍕 en snel bezorgd. Ze waren de cola vergeten maar die hebben ze nog snel nageleverd. Top

Oosterlee
9 april 2021

Zoals altijd heerlijke, goed belegde pizza's en keurig op tijd geleverd. Zeer tevreden 👍🏻

Maya
8 april 2021
gerrit
26 maart 2021

Was als vanouds weer HEERLIJK!!!!

Ayoub
14 maart 2021
Gladys
14 maart 2021

Voor de 2e keer iets besteld bij Da Asporto. Eerste keer pizza, nu pasta. Was beide keren heel erg goed. Wordt op tijd bezorgd en is ook nog eens uitstekend verpakt, zodat je je eten heet thuis krijgt i.p.v. lauw. Bij toeval deze site gevonden, maar zeker niet de laatste keer dat wij hier besteld hebben.

van den Bosch
13 maart 2021

TOP

Takken
12 maart 2021

Lekker gegeten

gerrit
9 maart 2021

Heerlijke warme pizza en op de afgesproken tijd geleverd Doen we zeker nog een keer!!!!!!!!!!!

Anoniem
6 maart 2021

Lekkere pizza, snelle levering en goede service. Kortom top!

Robbin
1 maart 2021
Robbin
1 maart 2021
Nellie
28 februari 2021
Bos
22 februari 2021

precies op afgesproken tijd werden de pizza's afgeleverd. En ze waren heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H Aalbers
22 februari 2021

Zo als wederom verwacht Het was weer uitstekend

Margo
21 februari 2021

Heerlijk! Super snelle bezorging (20 min) en super belegde pizza’s. Was super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hilde
21 februari 2021

Heerlijke pizza, beste van Veenendaal. Klein foutje: extra ansjovis was een beetje karig.

Veldhuizen
20 februari 2021
Lieneke
20 februari 2021

Uitstekend! Heerlijk eten, warm en optijd, vriendelijken bezorger

Erik H
15 februari 2021

Lekkere, rijk belegde pizza, thuisbezorgd binnen 50 minuten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nelleke van Galen
12 februari 2021

Wij vonden de pizza’s en ook het knoflookbroodje deze keer erg flauw. . Was heel jammer. Dat zijn we niet van jullie gewend..

C.
11 februari 2021

Heerlijk!

Van den Bosch
8 februari 2021
riny
1 februari 2021

gewoon heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Oosterlee
29 januari 2021

3 Verschillende pizza's vanavond besteld. Werden zoals altijd keurig op tijd gebracht. Goede kwaliteit, je proeft echt de versheid van de producten. Pizza's goed warm. Zeker een aanrader om hier te bestellen!

Karin
26 januari 2021
Hanane
23 januari 2021
Marco
23 januari 2021

Lekker en vlot geleverd. Zoals gewoonlijk. Een heerlijk kaas knoflook broodje erbij gekregen.

van Seijen
16 januari 2021

snelle bezorging,volgens de coronaregels,en opnieuw prima kwaliteit.Hulde

Antonio
15 januari 2021
Linda
11 januari 2021
Tim
11 januari 2021
Kira
7 januari 2021

Heerlijke pizza's! En goed warm bezorgd door vriendelijke bezorger :)

Joke
5 januari 2021

Uitstekend

Pellegrom
4 januari 2021

Heerlijke pizza's en ze lagen nrt klaar toen ik ze kwam ophalen, top.

Rudy engels
18 december 2020

Ja enkelt jammer dat onze bestelling niet goed was maar wel goed opgelost en gebracht

Ayoub
15 december 2020
Bernard
14 december 2020

Heerlijke pizza’s

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nordin
13 december 2020
emma
27 november 2020

Heerlijk gegeten Lekker warm,en perfect op tijd!!!!!

Mohcen
17 november 2020
Nordin
15 november 2020

Lekker pizza en heerlijk op tijd bezorgd Super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sara
14 november 2020

De pizza met kaas was heerlijk!

Antonio
13 november 2020

Heerlijke pizza. Summer Fresh zou volgens de site met verse tomaten zijn. In werkelijkheid helaas puree :-( Met verse tomaten zou ie nog lekkerder zijn! Buonasera. Antonio.

Ursula
9 november 2020

Pizza's kwamen heerlijk warm aan. Wel een kwartiertje later maar vonden wij niet erg. Heerlijke pizza's en goed belegd. Enige minpuntje was dat de topping van de grootste pizza's aan de deksel kleefde. Wellicht op elkaar gezet bij het vervoeren.

Jowo
7 november 2020

Heerlijke goed belegde pizza.

KG43
6 november 2020

Een van ons is echt dol op de Summer Fresh. Voorheen werd deze gemaakt met verse tomaten, heerlijk, eerlijk. Laatste tijd echter zit er tomatenpuree op. Dat is jammer. Graag weer de verse tomaten terug.

Touria
6 november 2020

De kwaliteit van de pizza was dit keer helaas niet wat ik gewend ben van jullie De pizza was droog (topping), voornamelijk die hot BBQ. Ook was de pizza al behoorlijk afgekoeld. De kip en vlees waren heel droog en proefde ook niet vers. De garnalen waren geen scampi’s maar kleine garnaaltjes i.t.t. Wat ik niet he wend ben. Aflevering kwam ook niet overeen met de tijd die ik per mail bevestigd had gekregen. De pizza zou 21:05 bezorgd worden volgens de mail maar de bezorger stond zeker pas een kwartier later aan de deur. Was voor mij een teleurstelling dit keer.

Toon
1 november 2020

Perfecte bezorging en heerlijk eten echt top

Mohcen
29 oktober 2020

Bezorging prjma op tijd. Bij een shoarma pizza hoort uiteraard knoflooksaus. Wel gevraagd maar niet gekregen.

Frank
27 oktober 2020

Top... als altijd !

Iris
26 oktober 2020

De bestelling was 25 minuten te laat. Voor de rest een prima pizza. Echt lekker!

M koster
25 oktober 2020

Zoals altijd niets aan te merken. Was weer prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mrls
24 oktober 2020

De lekkerste pizza van Veenendaal vinden wij! Lekker bodem, goed belegd. En de kids vinden de pizza Hawaï met kipstukjes heerlijk!

Gijsbert
24 oktober 2020

alles ok alleen het bakje tiramisu was wel erg klein, en smaakte ook niet echt lekker veder altijd goed de pizza en de leveringen top gr gijsbert

Manno
23 oktober 2020

Altijd goed!

Jochum
21 oktober 2020

Prima bezorging en heerlijke pizza's

Erick
20 oktober 2020

Mooi op tijd en goed warm! Op de pizza's zat wel erg veel ui.

Ky
18 oktober 2020

Super lekker eten! En snelle service !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Soroush Moosavi
18 oktober 2020

Eten was weer op tijd en heerlijk, zoals altijd! Fijn adres om zo af en toe een pasta of pizza te bestellen.

Nordin
18 oktober 2020
kamil
17 oktober 2020
emma
15 oktober 2020

Heerlijk gegeten Mooi op tijd,en vriendelijke bezorger!!

Mohcen
13 oktober 2020
Joy
13 oktober 2020
Peter
9 oktober 2020

Pizza weer heerlijk, goed warm en rijkelijk belegd. Alleen knoflooksaus was vergeten, maar werd nog netjes iets later bezorgd.

gerrit
6 oktober 2020

Heerlijk gegeten! Alles goed verzorgd,en vriendelijke bezorging

Linda M
6 oktober 2020
Sanne
2 oktober 2020
Nordin
27 september 2020

Perfecte pizza’s 🍕 Goede topping en goede bodem!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lukasse
26 september 2020

Heerlijke pizza. Verzorging was wel aan de late kant. Anderhalfuur ipv de beloofde 3 kwartier.

Linda
21 september 2020

Vers bereid en heerlijk warm op je bord!

Olaf
21 september 2020

Waren weer goed te spreken. Maar toch 2 sterren aftrek omdat er WEER problemen waren met de bbq meatball pizza. In het verleden kregen we kip ipv gehakt. Nu wel gehakt maar zonder bbq saus. Dat maakte de pizza toch een beetje saai. Echt een teleurstelling. Helaas konden we ook niet bellen want de telefoon stond op voicemail. Sorry, dit keer dus een minder goede beoordeling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John
20 september 2020

Lekkere pizza’s op tijd bezorgd

Mulder
17 september 2020

Lekkere pizza, keurig op tijd bezorgd, vriendelijke bezorger.

Ridouan van Willigen
14 september 2020

Het eten was echt super lekker. Gewoon verslaafd aangeworden snel weer keer bestellen!

Kamil
13 september 2020
Nordin
12 september 2020

Per ongeluk verkeerd huisnummer ingevoerd en netjes een belletje gekregen van de eigenaar wat het juiste huisnummer is Top gedaan

Barbara
4 september 2020

Heerlijke, rijk belegde pizza's

Frieda
31 augustus 2020

Smaak was lekker, maar bodem beetje te stug.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kevin
25 augustus 2020

Super lekkere pizza's en op de afgesproken tijd klaar.

Jaimy
17 augustus 2020
Barbara
17 juli 2020

Heerlijk!

Ton
16 juli 2020

Snel warm en lekker

Barbara
10 juli 2020

Het was heerlijk! Verse ingrediënten, goede smaak en heerlijk warm. De bezorging was tot op de minuut nauwkeurig. Voor herhaling vatbaar!

Kamil
6 juli 2020
Nordin
29 juni 2020

Lekker en goed gevulde pizza Goede bezorgtijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

André
20 juni 2020

Het was weer lekker. En snelle levering.

Jenn
16 juni 2020

Héérlijk pizza en broodjes, top!

Tim
13 juni 2020

Bestelling kwam veel eerder aan dan aangegeven. Kwaliteit weer zoals vanouds, top dus. Helaas wel zonder de gratis knoflookbrood met kaas die werd geadverteerd.

André
2 juni 2020

Eten was lekker, maar werd pas naar 1,5 uur bezorgd, terwijl er in de bestelbevestiging 1 uur stond (en dat vond ik al lang). We wonen er 250m vandaan. Één blikje drinken en tiramisu vergeten, maar dat werd snel nageleverd. Volgende keer ga ik eerst bellen om te vragen hoe lang de bezorgtijd is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Haar
2 juni 2020

Super goeie service, er was (van mijn kant) iets misgegaan met de online bestelling en dit werd heel snel en attent opgelost! Daarnaast verrukkelijke pizza's!

J n
24 mei 2020

Super lekker! Goede prijs en super snelle thuis bezorgd!

D Van Ommeren
22 mei 2020
Nellie
17 mei 2020

Het was weer heerlijk. Duurde iets langer dan gedacht, maar werd daar keurig over gebeld. Alleen vraag cq.tip, de naam van de pizza op de doos zetten.

Jan van der Put
16 mei 2020

heerlijke pizza, bezorging was een half uur te laat.

Jacqueline
12 mei 2020

Ons adres was niet bekend, omdat het nog maar net gebouwd is. Ze belden pas nadat bezorging niet lukte, als ze gelijk het adres hadden gecheckt, was de bezorging wel gelijk gelukt. Dat was jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Benjamin
12 mei 2020

Pizza’s waren heerlijk. Snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nicole
7 mei 2020

Heerlijke pizza's! Echt een aanrader. Je kunt alleen beter rechtstreeks via de telefoon bestellen in plaats van online want dat scheelt je de nodige euro's (door tussenkomst van thuisbezorgd)

Fpj Gerrits
5 mei 2020

Heerlijke verse pizza's en een snelle bezorging!!👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hovestad
3 mei 2020

En nog steeds een lekker broodje gratis.

Koster
27 april 2020

Altijd goed !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Diana
25 april 2020

We hebben ruim anderhalf uur op ons eten moeten wachten en de pasta met pesto was veel te flauw. Gewoon niet lekker dus. Jammer.

Deborah
24 april 2020

Ondanks dat ik spaghetti besteld had kreeg ik pennen maar smaakt altijd goed!

Linda
24 april 2020

Lekkere en goede pizza. Waren nog super warm. Aanrader!

Paul
22 april 2020

zeer snel en heerlijke pizza weer!

Layla
21 april 2020
Tim
18 april 2020
Nordin
13 april 2020

Superlekkere pizza shoarma en pizza vegetarian Binnen de verwachte bezorgtijd bezorgd. Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A.Alberti
12 april 2020

Het is altijd goed bij jullie

Bernard
3 april 2020

Bovenverwachting lekkere pizza’s! Goed warm en snel bezorgd. Top!

GJB
30 maart 2020

Beste Pizza's in Veenendaal, normaal haal ik zelf nu een paar keer bezorging. Kan net iets beter qua snelheid. (maar ik begrijp dat het druk is).

Diana
27 maart 2020

Helaas niet zo goed. Pizza met topping besteld maar niet de topping gekregen.. Als 2e zou ik altijd nog dat blikje fanta krijgen maar helaas ook weer niet gehad. Jammer.