Reviews from Da Asporto Veenendaal

Recent reviews

5.0
Sanne
28 February 2024

Klaar op afgesproken tijdstip, goede kwaliteit, vriendelijke medewerkers

...
26 February 2024

Zoals altijd bezorging en eten👌👌👌

Anna
21 February 2024

Pizza's zoals altijd warm, vers, heerlijk en naar wens😍🥰

Kim
11 February 2024

Dit is de 2e keer dat ik hier besteld heb, en weer was het ongelofelijk lekker!! Dit is de eerste afhaal/bezorg plek waarvan de pasta wel ongelofelijk lekker is, tot nu toe altijd slechte pasta gehad - tot ik deze plek ontdekte! Bedankt chef :)

Johan
10 February 2024

Heerlijke pizza's en pasta, netjes op tijd en gloeiend heet bezorgd.

Aalderink
8 February 2024

Uitstekend voor elkaar, order klopte, binnen het uur thuis afgeleverd. Kwaliteit ook prima in orde.

Post
8 February 2024

Super heerlijk pizza's! Goed belegd!

Aagje Vierbergen-Meijer
7 February 2024

Vlotte bezorging en ze waren allemaal tevrede.

Leppie
4 February 2024

Weer top

Elvera
3 February 2024
Martine
31 January 2024

Lekkere pizza's totaal 6 verschillende besteld, allemaal lekker.

Kim
28 January 2024

Heerlijk gegeten, voor het eerst goede pasta thuis laten bezorgen. Echt een aanrader!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Helma Van de Kraats
27 January 2024

Altijd fantastisch en echt de beste pasta uit heel Veenendaal! Nooit anders meer! Vriendelijke bezorging en eigenlijk altijd exact op tijd. En belangrijkste mega warm! Dus goed blazen voor je een hap neemt!

Witold Rusiecki
24 January 2024

Top kwaliteit, vriendelijke personeel en de beste pizza in Veenendaal!! Ik wil niets anders.

Suzanne
22 January 2024

Tagliatelle met kip, pesto en ananas. De ananas moest je echt zoeken, mini stukjes zonder smaak. Pasta smaakte wel aardig goed, maar vond ook de kip wat smakeloos en voor mij iets te veel saus (voor anderen waarschijnlijk wel goed). Gerecht wel ruime hoeveelheid (kon er 2x van eten) en goed warm.

matic
21 January 2024

beste pizza in veenendaal

Anja Jansen
15 January 2024

Wij hebben weer heerlijk gegeten ... vele complimenten voor de kok 😃

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Vunderink
11 January 2024

Lekker eten, warm en op tijd afgeleverd!

Anoniem
11 January 2024

Lekker zo als altijd!

Abdullah
4 January 2024

Top eten en top service! Echt een aanrader

Elvera
30 December 2023

Het gerecht leek anders te zijn. Er was geen kaas en de saus smaakte anders maar de pasta smaakte nog steeds heel lekker. Het eten werd eerder bezorgd dan aangegeven.

Wilma Duisterhof
24 December 2023

Op tijd bezorgd en wij hebben lekker gegeten. De calzone lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Scheffers
24 December 2023
Marcel
21 December 2023

Goede kwaliteit pizza, uitstekend op tijd. Dikke prima. Het enige wat verwarring gaf is dat als je geen extra vlees op de Salami pizza bestelt, dat je een vermelding van 'geen vlees' op je bestel bevestiging krijgt. Dit werd telefonisch goed uitgelegd toen ik belde.

Miriam
21 December 2023

Heerlijke pasta!

tom
14 December 2023
Berck
8 December 2023

Altijd op tijd en de lekkerste pizza’s en kaasbroodjes. Service is altijd met een dikke glimlach. Daar houden we van.

Lusine
6 December 2023

Heel snel bezorgd, goede warme pizza’s

Corné
2 December 2023

De pizza's waren weer heerlijk👌👌👌

Charon
29 November 2023
Hassan
26 November 2023

Overvolle maaltijd wat ook nog eens erg lekker was bereid. 100% voor herhaling vatbaar👍🏼.

J.Dijkstra
13 November 2023

Eten was perfect ! , Helaas was men een besteld product vergeten , maar werd razendsnel na bezorgd , Perfect !!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
12 November 2023

Het eten was heerlijk! De jongen liep zelfs naar buiten toen we het kwamen ophalen.

Piet Nelemans
11 November 2023

Altijd een feestje om een lekkere pasta te bestellen!

Elvera
11 November 2023
Alexander
10 November 2023

Beste pizzas van Veenendaal. 💯

Ayoub
5 November 2023
Celine Lunetta
1 November 2023

Bijna 2 uur na plaatsing bestelling pas binnengekregen. Dat kan natuurlijk als het druk is. Maar communiceer dat het druk is. Telefonisch niet te bereiken. Gaf aan tussen bepaalde tijd te komen en kwam pas 45 min later. Graag dan ook communicatie. Naar onze mening is dit laatste keer dat we hier bestellen, helaas.

Lientje
29 October 2023

Kwartiernlaten als gepland vandaar 4 sterren. Heerlijke pizza's, calzone, met kip en een special.

Anja
19 October 2023
Henk-Jan
14 October 2023

We vonden de kwaliteit een stuk minder dan een poosje terug. Er zaten veel minder ingrediënten op dan we gewend waren. Extra uien en champignons zag ik niet terug op de pizza. Volgende keer misschien toch elders eens proberen. Jammer, we waren altijd heel enthousiast.

larissa
13 October 2023

Het komt altijd super warm aan En het is altijd heerlijk We hebben weer lekker gegeten !

Simone
9 October 2023

Heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Elvera
8 October 2023
E.L.
8 October 2023
Corné
7 October 2023
Froukje
3 October 2023

Zoals altijd erg lekker en snel bezorgd

John van den Brink
2 October 2023

Was weer even geleden, maar was wederom TOP. Goede kwaliteit pasta en pizza en alsof het direct uit de oven geserveerd wordt. En bezorgd op de gewenste tijd!

FJ
15 September 2023

Heerlijke smaakvolle verse pizza, altijd weer een feestje!

Willem van der Linde
15 September 2023

Sneller dan verwacht en super warm afgeleverd.

GJL
5 September 2023

Wel betaald niks ontvangen. Restaurant onbereikbaar.

Michael
2 August 2023

Altijd top en goedkoop

Willemijn
24 July 2023

Lekker eten en een correct afgehandelde bestelling. Wat wil je nog meer?

Johan
23 July 2023

Prima pizza's maar weinig vlees ondanks bestelde extra vlees voor 2,50. De pasta was zalig. Gloeiend heet en netjes op de gevraagde tijd bezorgd, top!

Ayoub
17 July 2023
I.A
16 July 2023

Top. Lekker en snel.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gio
10 July 2023
John van den Brin
10 July 2023

Was weer super verzorgd. Snel geleverd en smaakte weer top!

Joost
30 June 2023

Pizza calzone peperoni Spice was 1 van de lekkerste die ik ooit heb gegeten. De pizza Cheesy mix viel alleen enorm tegen en hebben we voor de helft weggegooid. Had te lang in de oven gezeten en de enige kaas die je nog proefde was de gorgonzola. Feta hebben we er niet op gevonden. Gaan zeker nog eens pizza calzone bestellen! Bezorging top! (Ik wilde de klacht alleen mailen maar kon geen email vinden op de site. :( )

Jolanda
26 June 2023

Heerlijke pizza

Bouman
25 June 2023

Lekker eten, vriendelijk en snelle bezorging!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

AJ Gerritsen Schilperoort
25 June 2023
Elv
19 June 2023

Smaak was anders dan normaal en de bezorging heeft 1,5 uur geduurd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Danielle Van vliet
1 May 2023

Heerlijke pizza en service en klantgericht!

Nvt
1 May 2023

Lekkere pizza, goed belegd. Vriendelijke bezorger.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Leo
29 April 2023

Prima pizza's! Bezorging zou 45 minuten duren volgens de site, maar de bezorger was er al na 20 minuten. Beetje vreemd dat 50 minuten na de bezorging pas de email kwam dat de bezorger onderweg was...

Bas
24 April 2023

Jullie eten is fantastisch, maar twintig (!) Minuten te vroeg aan de deur staan is niet oke. Dit gebeurt wel vaker bij jullie, maar dit was wel extreem. Volgende keer stuur ik 'm weg en kunnen jullie het opnieuw maken.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Helmi
22 April 2023

Prima pizza, prima prijs!

De Roos
22 April 2023

Pizza’s zijn super vers en bij bezorging lijken ze net uit de oven te komen. Heerlijk warm. Daar kunnen anderen een voorbeeld aan nemen 👍

SR
18 April 2023

Van te voren gebeld om te controleren of de bezorging op een bepaald tijdstip kon. Antwoord was ja, na een half uur over tijd weer gebeld. Er werd gevraagd of ik de bestelling zelf kon halen. Dat heb ik geweigerd. Uiteindelijk na lang wachten de bezorging van m'n pizza. Ik bestel er niet meer

Gert
14 April 2023

Lekker en voldoende eten en deze keer ook zeer snel bezorgd 👍

M.nordsiek
11 April 2023

Pizza was redelijk. De teramisu was vies klein en duur

Theo
7 April 2023

De pizza's blijven hier gewoon erg lekker. Als één van de weinige pizzeria's in Veenendaal kun je hier erg lekkere pizza's krijgen die ruim belegd zijn, een lekkere bodem hebben én niet zo vet en zout zijn terwijl ze wel heerlijk smaken!

gerrit
4 April 2023

lekkere pizza en mooi op tijd!

Leppers
2 April 2023

Het was weer als altijd top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Pieter
1 April 2023

Binnen 20 minuten bezorgd op de zaterdag avond! By far de beste pizza’s in Veenendaal, en we hebben al een hoop verschillende gehad door de jaren;)

Floris
18 March 2023

Super vriendelijk, en echt heerlijk pizza en pasta voor het broodje niet te vergeten, top!

Piet
12 March 2023
Veldhuizen
11 March 2023

Bestelde een pizza zonder champignons, dit was duidelijk aangegeven. Toch had ik champignons op mijn pizza. Toen ik hier over belde werd ik onbeleefd te woord gestaan.

Corné
8 March 2023

Allereerst, jullie maken normaal gesproken heerlijke pizza’s👍 maar vandaag is er iets niet goed gegaan ik had een “four seasons” besteld maar kreeg een ander soort met alleen kaas en een klein beetje salami. Het kan gebeuren zoiets maak er ook geen groot probleem van maar graag op letten de volgende x dat we bestellen😉. M.vr.gr.

Nelemans
6 March 2023

Heerlijk eten. Snelle afhaaltijd.

G uit Veenendaal
1 March 2023

Smakelijk, lekker warm, duurde wel ff maar was rond 18:00 dus kan dat wel begrijpen

Els
23 February 2023
Mw
20 February 2023

Heerlijke pizza, bezorging op tijd echt top!

Annieke
20 February 2023

Kwaliteit is altijd goed! Lekkere pizza’s en bij bezorging nog goed warm. Het gratis product miste dit keer (brood). Bezorging is de laatste tijd steeds veel later dan gepland. Gisteren zou het er om 18.05 uur zijn, werd 18.50 uur. Dit is eerder het geval geweest. Zou er ook rond 18.00 uur zijn, werd uiteindelijk 20.00 uur. Jullie hebben het vast druk, dus dat is een goed teken. Wellicht de verwachte bezorgtijden aanpassen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mustafa
13 February 2023

Ik heb hier altijd met plezier besteld en gegeten en het was altijd heerlijk, de pizza's waren nu erg dun en er zat bijna geen topping op en ze waren aangebrand.

michael
1 February 2023
Carolien
29 January 2023

Heerlijke pasta's en pizza.

Rozemarijn
17 January 2023

Lekker, warme pizza

Diorry
14 January 2023

Tot nu toe altijd goed echter vandaag was de pasta echt te zout, jammer. De inhoud wordt ook steeds minder, voor ons genoeg maar het is nog maar de helft van een jaar terug. Als je met 4 personen bent heb je het dubbele nodig. Dan ben je ook het dubbele kwijt een verhoging van 100%.

Helena
11 January 2023

Het is altijd een verassing of ik de bestelling krijg die ik geplaatst heb. Was ook dit keer niet het geval. Meestal echter niks te klagen over de bestelling die ik dan krijg. In dit geval was de pizza helaas niet top. Erg dunne bodem en dun belegd.

AJ Gerritsen
11 January 2023
Ton
10 January 2023

Ik ben grote fan van Da Aporto. Altijd prima in orde, Maar da's nou jammer, deze keer had ik met extra champions en kip besteld. Helaas nu zonder champions én zonder kip.

Lena
6 January 2023

Heerlijke pizza' s gegeten, goed warm en op tijd bezorgd! Super!

marco
4 January 2023

het verbeterpunt is dat de bezorging op het goede adres terecht komt namelijk dat dit al de tweede keer is dat het verkeerd gaat en dat de pizza,s niet warm genoeg zijn

Anas
27 December 2022

Was lekker pizza en hot wings en friet

Anja Stuart
18 December 2022

Heerlijk gegeten

Martijn Van der horst
11 December 2022

Zo als altijd heerlijk gegeten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sunger
9 December 2022
Bertine
7 December 2022

Super smakelijke pizza met zorg bereid! Heerlijk krokante bodem,en keurig netjes op tijd klaar. Voor mij geen andere pizza’s meer !