Reviews from Da Asporto Veenendaal

Recent reviews

5.0
Eric
15 May 2022

Vier sterren. De pizza's zelf waren perfect: goed heet en heerlijk van smaak. De vijfde ster zit hem wat mij betreft in dat ik nog 20 minuten extra moest wachten dan de aangegeven afhaaltijd en er mag wat vaker een schoonmaakdoekje door de wachtkamer gehaald worden.

Kelly
13 May 2022

Heerlijke pizza gegeten en perfect op tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar.

John vd Brink
9 May 2022

Was weer top! Zoals gebruikelijk alsof de oven in de tuin bij ons staat. Goede kwaliteit en het gratis drankje is ook erg leuk. tot de volgende keer weer ;)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

LEPPERS
8 May 2022

Het was weer zoals altijd top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Elvera
29 April 2022
Nellie
27 April 2022

Weer heerlijk, zoals we gewend zijn ! En bezorging exact op tijd!

Willeke
27 April 2022

Overheerlijke pizza’s‼️‼️‼️

Barbara
25 April 2022

Zoals altijd lekkere pizza’s! Alleen baalde ik wel een beetje dat de extra champignons die ik wel besteld en betaald had voor op de Pizza Cheezy Mix er niet op zaten.

adriaan
23 April 2022

de Pizza was heerlijk, maar ik had gevraagd om een bonnetje, deze heb ik niet gekregen

Roelof
22 April 2022

Beste pizza ever

Hertog
21 April 2022

Zoals de vorige keer weer delizioso. Tot gauw ziens.

Fam Aalbers
12 April 2022

Heel jammer dat ze niet bezorgen maar is zeker waard om het op te halen pizza's waren uitstekend 👍

Kooij
12 April 2022

Onze eerste bestelling op aanraden van kennis. Wow de pasta met kip/room/kaas zoooo lekker. En de pizza kip/champignons/pesto. Je waan je in Italië. We hadden dit wel eerder willen weten. Wonen notabene om de hoek. Dus vanaf nu elke week: pizza/pasta DA ASPORTO ciao/addio

Helmi
9 April 2022

Zoals altijd: heerlijk, vers en goed warm! Kortom: TOP

Van Rossum
9 April 2022
Dieuwke
1 April 2022
Koudijs
27 March 2022

Echt heerlijk vooral de kip pesto😍

John V. M.
26 March 2022

Was weer goed !!

Cleef
26 March 2022

Heerlijk, goed gevuld en snel bezorgd

Jamilla
13 March 2022
G.Lock
12 March 2022

We hebben 4 pizza's besteld. Ze waren keurig optijd klaar en spaakt perfect.

Dekker
11 March 2022

2 Heerlijke pizza’s gehaald. Ze waren goed warm en heel erg lekker! Voor herhaling vatbaar.

Frank
26 February 2022

Prima, als altijd

Michelle Steffers
19 February 2022
B.B.
13 February 2022
Kees
13 February 2022

Kwaliteit is gewoon TOP! Beste pizzas uit de omgeving. Ik miste wel een portie hotwings maar wat we hadden was allemaal top kwaliteit!

Fam Aalbers
7 February 2022

Was weer uitstekend 👍

Bennie Van de Weerdhof
5 February 2022

Altijd goed!

emma
4 February 2022

prima op tijd, en de pizza was weer heerlijk!!!!

John van den Brink
31 January 2022

Kwaliteit was weer top, net alsof het direct uit de oven komt. De pasta's en pizza's smaakten heerlijk. Over de bezorging was ik iets minder te spreken: het leek net of de bezorger plat door de bocht is gegaan, waardoor een groot gedeelte van de pizza's topping verschoven was naar 1 zijde en de zijkant van de doos.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Barbara
29 January 2022

De pizza’s waren weer heerlijk!! (alleen het gratis product waren jullie vergeten, geeft niks....het ging ons om de pizza).

Wisselo
27 January 2022
Aline
27 January 2022

Goede belegde, lekkere pizza's.

Bianca
24 January 2022

Drukke dag, bezorging binnen half uur. Pizzas heet en erg lekker. Volgende keer weer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

GJ
22 January 2022

1 uur en 45 min. is te lang.....

Tmim
21 January 2022
lydia van willigen
11 January 2022
Vroman
9 January 2022

De pizza's waren weer zeer goed en lekker. Minpunt was dat de extra gevraagde en betaalde kappertjes op de pizza niet aanwezig waren .Jammer.

A
9 January 2022

Ik had om 21:30 gevraagd, niet 20:15..

Elvera
2 January 2021
A.
2 January 2021
Van beek
23 December 2021

Het was heerlijk

Elvera
18 December 2021
Marco
13 December 2021

Bezorging helaas erg laat en de gratis toevoeging aan de bestelling was vergeten. Döner pizza was erg lekker maar weinig Döner vlees. Andere pizza's waren top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Elvera
5 December 2021
Angel
5 December 2021

Was lekker! Er zat iets niet bij werd netjes en snel na geleverd!

DJ
29 November 2021

Heerlijk eten voor een keurige prijs!

Johan van Dijk
24 November 2021
richard van willigen
23 November 2021

de pizza en de pasta zijn erg lekker,en het wordt ook nog snel geleverd kortom een top zaak

G
22 November 2021
Anoniem
14 November 2021

Heerlijke pasta en pizza gegeten! Goede prijs/kwaliteit verhouding! Een aanrader

Johan van Dijk
1 November 2021

zeer goede pizza,en super bezorging

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Paul
30 October 2021
Van lagen
29 October 2021
Pascal
28 October 2021

Heerlijke pizza, hotwings en broodjes! Dank jullie wel!

Mohcen
26 October 2021

Goede service!!!

Inge Van Kruistum - Salomons
25 October 2021

Deze keer was de kwaliteit van onze pizza echt minder dan dat we gewend waren. Deeg bodem was taai en gaf sterk de indruk niet vers te zijn. Smaak was redelijk goed. Pizza werd lekker heet afgeleverd door een vriendelijke bezorger.

Piet
24 October 2021

super snel geleverd

Linda
22 October 2021

Het was weer overheerlijk

Frank
21 October 2021

Top pasta ! vooral de al forno... moet je geprobeerd hebben

Richard
16 October 2021

Mooi op tijd en weer erg lekkere pizza's voor een eerlijke prijs

Bosch
16 October 2021
Corné
9 October 2021
Corine
8 October 2021

Heerlijke pizza.. we hebben gesmult. Toppers zijn jullie

Brutsellog
5 October 2021

Super lekker en super snel

Ibrahim
2 October 2021

Top eten en top bezorging👍🏽👍🏽

Roelofs
2 October 2021

Snel, vriendelijk, heerlijk!

Yvonne
28 September 2021

Heerlijke verse goede pizza.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

John van den. Rink
26 September 2021

Top pizza en pasta!!!! En goed op temperatuur. Mijn favoriet in Veenendaal. Een verzoekje: de knoflook broodjes mogen van ons wel wat meer knoflook hebben.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

G. Snijders
20 September 2021

Onderhand al 30 bestellingen verder en nog steeds enorm enthousiast over de pizza’s en pasta’s en de snelle leveringen! Qua prijs en kwaliteit verhouding is er geen betere te vinden in Veenendaal! Zeker een aanrader.

Wijnholds
16 September 2021

Top service en heerlijke pizza’s

J
4 September 2021
Shana
31 August 2021

Top!

Aalbers
31 August 2021

Was weer uitstekend ben niet anders gewend van Da Asporto. personeel ook uitstekend

Peter
30 August 2021

Top pizza! Snel bezorgd👍🏻

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jk
29 August 2021

De bezorging was deze keer vlot, heel fijn. De pizza was aan een kant wat te lang gebakken waardoor deze erg hard was, verder smaakte de pizza prima. Zeker voor herhaling vatbaar.

Wendelien Roelofs
28 August 2021

Heerlijk eten, op tijd bezorgd, vriendelijke bezorger

Anja
27 August 2021

Heerlijke pizza, goed belegd. De pizza’s zijn nog echt heel warm als ze bezorgd worden. Ook de bezorging is altijd eerder dan aangegeven.

Adriaan
26 August 2021

Heerlijk gevulde pizza’s

Herman Ten Have
25 August 2021

We konden niet eten wat we wilden het artikel was uitverkocht

Frank
24 August 2021

Lange bezorgtijden deze keer… kwaliteit weer top !

Aline
2 August 2021

Zeven pizza’s keurig op tijd bezorgd, zeer goed belegd en niet duur :)

Wim
30 July 2021

Pizza’s waren heerlijk. Alleen minpuntje de extra wachttijd en het niet krijgen van de gratis artikel wat gekozen was er niet bij zat.

M.
26 July 2021

Heerlijke pizza's. Goede kwaliteit en nog erg warm bij bezorging. Zeker een aanrader!

Anne
19 July 2021

Erg lekker! 👍🏻

Marco D
18 July 2021

TOP TOP TOP Mooi op tijd en goed heet.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Agneta
18 July 2021

Online pizza's besteld en ze waren heerlijk! Vers gebakkken uit de steenoven, kon ook verse ingredienten proeven en alles was goed op smaak. Zeker voor herhaling vatbaar!

Leppers
17 July 2021

Het was weer zoals altijd top

John van den Brink
16 July 2021

Was weer helemaal top. Pizza en pasta weer erg lekker en top kwaliteit! We komen snel weer terug

Bellona
11 July 2021

Altijd lekker. Altijd op tijd. Altijd warm.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Cynthia alberti
11 July 2021

Super snelle bezorging. Mega vriendelijke bezorger. Super lekker eten we hebben weer genoten elke x als we bij jullie bestellen is het heerlijk ❤️

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Fam. Wijnen
10 July 2021

Altijd goed en heerlijk.

Rudy
10 July 2021
emma
9 July 2021

1 pizza te weinig besteld,heb gebeld en binnen 15 min was de pizza op ons adres (goede service hoor) heerlijk gegeten

anoniem
8 July 2021
Bassie
8 July 2021
Bastiaan
5 July 2021

Super service, keurige timing! Pizza was top en rijkelijk belegd. Won’t be the last time.

Roelofs
3 July 2021

Op tijd, heerlijk eten en vriendelijke bezorger, kortom perfect!!

Koudijs
27 June 2021

Een heerlijke pasta met brood!!!

Barbara
25 June 2021

Hij was weer heerlijk!

Oosterlee
25 June 2021

Bestelling was er snel. Alles goed warm en lekker vers. Heerlijke pizza's weer 👍🏻

Tevredenklant
24 June 2021
John van den Brink
21 June 2021

Super, goed verzorgd, heerlijke pizza en pasta. En een leuke attentie bij de bestelling. Dank en tot gauw weer!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

M.Nordsiek
20 June 2021

Lekkere gerechten en snel bezorgd

Ferry
19 June 2021

Zoals altijd weer lekkerrrrr!!!!

Anoniem
12 June 2021

Heerlijk, rijkgevulde, superwarme pizza's. Bezorger bood zelfs z'n excuses aan omdat hij 1 minuut te laat was...😉!

Frank
10 June 2021

Prima weer... als altijd

Renee
5 June 2021
Frank
29 May 2021

Top, als altijd !

Oosterlee
27 May 2021

Heerlijke pizza's met verse ingrediënten en warm afgeleverd. Keurig op tijd bezorgd. We bestellen hier regelmatig en altijd erg tevreden 👍🏻👍🏻👍🏻

Marinus
27 May 2021

Pizza was goed gevuld en lekker, alleen jammer dat de extra bestelde salami voor 2 euro extra er niet op zat, maar verder goed.

Yvonne
27 May 2021

Lekker gegeten en snel en warm bezorgd.

Ton
25 May 2021

Keurig op tijd. Warm en lekker!!!

Anja
24 May 2021

Goede, smakelijke pizza, ruim belegd.

R.
23 May 2021

Lekkere pizza’s , wel jammer dat deze 1,5 uur te laat werd geleverd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Celine
23 May 2021
Gert-Jan
18 May 2021
Ferry
15 May 2021

Shoarma pizza smaakte perfect. Lekker met knoflooksaus. Da Asporto en nr.uno zijn zeker mijn favorieten. Echt een aanrader!!

Wilma
15 May 2021

Lekkere pizza's en vrij goedkoop

Hilde
9 May 2021

Heerlijke pizza en mooi op tijd bezorgd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

e v Doorn
9 May 2021

Lekker bodems en Rijkelijk belegde pizza's met verse producten en een vleugje Italiaanse liefde. En dat proef je !

JW Wijnen
6 May 2021

Heerlijk weer. Sinds we afgelopen 1e kerstdag bij Da Asporto uitkwamen omdat de rest dicht was, willen we niets anders meer. Elke keer een feestje!

Gert
2 May 2021

Hoorde van onze dochters dat het eten hier super lekker is en ruime porties serveren Dus ook maar een keer geprobeerd en super goed bevallen en dit zal dus zeker weer gebeuren Echt top

H.Bos
2 May 2021

Top pizza's en top service, heerlijk gegeten! Bedankt!

Teusje
29 April 2021

Was lekker.

Toon
28 April 2021

Heerlijk gegeten ook bezorger was erg vriendelijk!

Jolanna
26 April 2021

Snel bezorgd en lekker warm. Helaas dat ze op een pizza de extra ingrediënten vergeten waren. Niettemin smaakte de pizza lekker.

Bellona Bosboom
11 April 2021

Heerlijke pizza's! Alleen had ik volgens mij een scampi pizza. Dat zijn toch grote garnalen? Ik had er kleine garnaaltjes op zitten. Klopt dat wel?

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mustafa
10 April 2021

Lekkere 🍕 en snel bezorgd. Ze waren de cola vergeten maar die hebben ze nog snel nageleverd. Top

Oosterlee
9 April 2021

Zoals altijd heerlijke, goed belegde pizza's en keurig op tijd geleverd. Zeer tevreden 👍🏻

Maya
8 April 2021
gerrit
26 March 2021

Was als vanouds weer HEERLIJK!!!!

Ayoub
14 March 2021
Gladys
14 March 2021

Voor de 2e keer iets besteld bij Da Asporto. Eerste keer pizza, nu pasta. Was beide keren heel erg goed. Wordt op tijd bezorgd en is ook nog eens uitstekend verpakt, zodat je je eten heet thuis krijgt i.p.v. lauw. Bij toeval deze site gevonden, maar zeker niet de laatste keer dat wij hier besteld hebben.

van den Bosch
13 March 2021

TOP

Takken
12 March 2021

Lekker gegeten

gerrit
9 March 2021

Heerlijke warme pizza en op de afgesproken tijd geleverd Doen we zeker nog een keer!!!!!!!!!!!

Anoniem
6 March 2021

Lekkere pizza, snelle levering en goede service. Kortom top!

Robbin
1 March 2021
Robbin
1 March 2021
Nellie
28 February 2021
Bos
22 February 2021

precies op afgesproken tijd werden de pizza's afgeleverd. En ze waren heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

H Aalbers
22 February 2021

Zo als wederom verwacht Het was weer uitstekend

Margo
21 February 2021

Heerlijk! Super snelle bezorging (20 min) en super belegde pizza’s. Was super lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hilde
21 February 2021

Heerlijke pizza, beste van Veenendaal. Klein foutje: extra ansjovis was een beetje karig.

Veldhuizen
20 February 2021
Lieneke
20 February 2021

Uitstekend! Heerlijk eten, warm en optijd, vriendelijken bezorger

Erik H
15 February 2021

Lekkere, rijk belegde pizza, thuisbezorgd binnen 50 minuten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nelleke van Galen
12 February 2021

Wij vonden de pizza’s en ook het knoflookbroodje deze keer erg flauw. . Was heel jammer. Dat zijn we niet van jullie gewend..

C.
11 February 2021

Heerlijk!

Van den Bosch
8 February 2021
riny
1 February 2021

gewoon heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Oosterlee
29 January 2021

3 Verschillende pizza's vanavond besteld. Werden zoals altijd keurig op tijd gebracht. Goede kwaliteit, je proeft echt de versheid van de producten. Pizza's goed warm. Zeker een aanrader om hier te bestellen!

Karin
26 January 2021
Hanane
23 January 2021
Marco
23 January 2021

Lekker en vlot geleverd. Zoals gewoonlijk. Een heerlijk kaas knoflook broodje erbij gekregen.

van Seijen
16 January 2021

snelle bezorging,volgens de coronaregels,en opnieuw prima kwaliteit.Hulde

Antonio
15 January 2021
Linda
11 January 2021
Tim
11 January 2021
Kira
7 January 2021

Heerlijke pizza's! En goed warm bezorgd door vriendelijke bezorger :)

Joke
5 January 2021

Uitstekend

Pellegrom
4 January 2021

Heerlijke pizza's en ze lagen nrt klaar toen ik ze kwam ophalen, top.

Rudy engels
18 December 2020

Ja enkelt jammer dat onze bestelling niet goed was maar wel goed opgelost en gebracht

Ayoub
15 December 2020
Bernard
14 December 2020

Heerlijke pizza’s

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nordin
13 December 2020
emma
27 November 2020

Heerlijk gegeten Lekker warm,en perfect op tijd!!!!!

Mohcen
17 November 2020
Nordin
15 November 2020

Lekker pizza en heerlijk op tijd bezorgd Super

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sara
14 November 2020

De pizza met kaas was heerlijk!

Antonio
13 November 2020

Heerlijke pizza. Summer Fresh zou volgens de site met verse tomaten zijn. In werkelijkheid helaas puree :-( Met verse tomaten zou ie nog lekkerder zijn! Buonasera. Antonio.

Ursula
9 November 2020

Pizza's kwamen heerlijk warm aan. Wel een kwartiertje later maar vonden wij niet erg. Heerlijke pizza's en goed belegd. Enige minpuntje was dat de topping van de grootste pizza's aan de deksel kleefde. Wellicht op elkaar gezet bij het vervoeren.

Jowo
7 November 2020

Heerlijke goed belegde pizza.

KG43
6 November 2020

Een van ons is echt dol op de Summer Fresh. Voorheen werd deze gemaakt met verse tomaten, heerlijk, eerlijk. Laatste tijd echter zit er tomatenpuree op. Dat is jammer. Graag weer de verse tomaten terug.

Touria
6 November 2020

De kwaliteit van de pizza was dit keer helaas niet wat ik gewend ben van jullie De pizza was droog (topping), voornamelijk die hot BBQ. Ook was de pizza al behoorlijk afgekoeld. De kip en vlees waren heel droog en proefde ook niet vers. De garnalen waren geen scampi’s maar kleine garnaaltjes i.t.t. Wat ik niet he wend ben. Aflevering kwam ook niet overeen met de tijd die ik per mail bevestigd had gekregen. De pizza zou 21:05 bezorgd worden volgens de mail maar de bezorger stond zeker pas een kwartier later aan de deur. Was voor mij een teleurstelling dit keer.

Toon
1 November 2020

Perfecte bezorging en heerlijk eten echt top

Mohcen
29 October 2020

Bezorging prjma op tijd. Bij een shoarma pizza hoort uiteraard knoflooksaus. Wel gevraagd maar niet gekregen.

Frank
27 October 2020

Top... als altijd !

Iris
26 October 2020

De bestelling was 25 minuten te laat. Voor de rest een prima pizza. Echt lekker!

M koster
25 October 2020

Zoals altijd niets aan te merken. Was weer prima.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mrls
24 October 2020

De lekkerste pizza van Veenendaal vinden wij! Lekker bodem, goed belegd. En de kids vinden de pizza Hawaï met kipstukjes heerlijk!

Gijsbert
24 October 2020

alles ok alleen het bakje tiramisu was wel erg klein, en smaakte ook niet echt lekker veder altijd goed de pizza en de leveringen top gr gijsbert

Manno
23 October 2020

Altijd goed!

Jochum
21 October 2020

Prima bezorging en heerlijke pizza's

Erick
20 October 2020

Mooi op tijd en goed warm! Op de pizza's zat wel erg veel ui.

Ky
18 October 2020

Super lekker eten! En snelle service !

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Soroush Moosavi
18 October 2020

Eten was weer op tijd en heerlijk, zoals altijd! Fijn adres om zo af en toe een pasta of pizza te bestellen.

Nordin
18 October 2020
kamil
17 October 2020
emma
15 October 2020

Heerlijk gegeten Mooi op tijd,en vriendelijke bezorger!!

Mohcen
13 October 2020
Joy
13 October 2020
Peter
9 October 2020

Pizza weer heerlijk, goed warm en rijkelijk belegd. Alleen knoflooksaus was vergeten, maar werd nog netjes iets later bezorgd.

gerrit
6 October 2020

Heerlijk gegeten! Alles goed verzorgd,en vriendelijke bezorging

Linda M
6 October 2020
Sanne
2 October 2020
Nordin
27 September 2020

Perfecte pizza’s 🍕 Goede topping en goede bodem!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lukasse
26 September 2020

Heerlijke pizza. Verzorging was wel aan de late kant. Anderhalfuur ipv de beloofde 3 kwartier.

Linda
21 September 2020

Vers bereid en heerlijk warm op je bord!

Olaf
21 September 2020

Waren weer goed te spreken. Maar toch 2 sterren aftrek omdat er WEER problemen waren met de bbq meatball pizza. In het verleden kregen we kip ipv gehakt. Nu wel gehakt maar zonder bbq saus. Dat maakte de pizza toch een beetje saai. Echt een teleurstelling. Helaas konden we ook niet bellen want de telefoon stond op voicemail. Sorry, dit keer dus een minder goede beoordeling.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

John
20 September 2020

Lekkere pizza’s op tijd bezorgd

Mulder
17 September 2020

Lekkere pizza, keurig op tijd bezorgd, vriendelijke bezorger.

Ridouan van Willigen
14 September 2020

Het eten was echt super lekker. Gewoon verslaafd aangeworden snel weer keer bestellen!

Kamil
13 September 2020
Nordin
12 September 2020

Per ongeluk verkeerd huisnummer ingevoerd en netjes een belletje gekregen van de eigenaar wat het juiste huisnummer is Top gedaan

Barbara
4 September 2020

Heerlijke, rijk belegde pizza's

Frieda
31 August 2020

Smaak was lekker, maar bodem beetje te stug.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kevin
25 August 2020

Super lekkere pizza's en op de afgesproken tijd klaar.

Jaimy
17 August 2020
Barbara
17 July 2020

Heerlijk!

Ton
16 July 2020

Snel warm en lekker

Barbara
10 July 2020

Het was heerlijk! Verse ingrediënten, goede smaak en heerlijk warm. De bezorging was tot op de minuut nauwkeurig. Voor herhaling vatbaar!

Kamil
6 July 2020
Nordin
29 June 2020

Lekker en goed gevulde pizza Goede bezorgtijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

André
20 June 2020

Het was weer lekker. En snelle levering.

Jenn
16 June 2020

Héérlijk pizza en broodjes, top!

Tim
13 June 2020

Bestelling kwam veel eerder aan dan aangegeven. Kwaliteit weer zoals vanouds, top dus. Helaas wel zonder de gratis knoflookbrood met kaas die werd geadverteerd.

André
2 June 2020

Eten was lekker, maar werd pas naar 1,5 uur bezorgd, terwijl er in de bestelbevestiging 1 uur stond (en dat vond ik al lang). We wonen er 250m vandaan. Één blikje drinken en tiramisu vergeten, maar dat werd snel nageleverd. Volgende keer ga ik eerst bellen om te vragen hoe lang de bezorgtijd is.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Haar
2 June 2020

Super goeie service, er was (van mijn kant) iets misgegaan met de online bestelling en dit werd heel snel en attent opgelost! Daarnaast verrukkelijke pizza's!

J n
24 May 2020

Super lekker! Goede prijs en super snelle thuis bezorgd!

D Van Ommeren
22 May 2020
Nellie
17 May 2020

Het was weer heerlijk. Duurde iets langer dan gedacht, maar werd daar keurig over gebeld. Alleen vraag cq.tip, de naam van de pizza op de doos zetten.

Jan van der Put
16 May 2020

heerlijke pizza, bezorging was een half uur te laat.

Jacqueline
12 May 2020

Ons adres was niet bekend, omdat het nog maar net gebouwd is. Ze belden pas nadat bezorging niet lukte, als ze gelijk het adres hadden gecheckt, was de bezorging wel gelijk gelukt. Dat was jammer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Benjamin
12 May 2020

Pizza’s waren heerlijk. Snelle bezorging.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nicole
7 May 2020

Heerlijke pizza's! Echt een aanrader. Je kunt alleen beter rechtstreeks via de telefoon bestellen in plaats van online want dat scheelt je de nodige euro's (door tussenkomst van thuisbezorgd)

Fpj Gerrits
5 May 2020

Heerlijke verse pizza's en een snelle bezorging!!👌

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hovestad
3 May 2020

En nog steeds een lekker broodje gratis.

Koster
27 April 2020

Altijd goed !

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Diana
25 April 2020

We hebben ruim anderhalf uur op ons eten moeten wachten en de pasta met pesto was veel te flauw. Gewoon niet lekker dus. Jammer.

Deborah
24 April 2020

Ondanks dat ik spaghetti besteld had kreeg ik pennen maar smaakt altijd goed!

Linda
24 April 2020

Lekkere en goede pizza. Waren nog super warm. Aanrader!

Paul
22 April 2020

zeer snel en heerlijke pizza weer!

Layla
21 April 2020
Tim
18 April 2020
Nordin
13 April 2020

Superlekkere pizza shoarma en pizza vegetarian Binnen de verwachte bezorgtijd bezorgd. Top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

A.Alberti
12 April 2020

Het is altijd goed bij jullie

Bernard
3 April 2020

Bovenverwachting lekkere pizza’s! Goed warm en snel bezorgd. Top!

GJB
30 March 2020

Beste Pizza's in Veenendaal, normaal haal ik zelf nu een paar keer bezorging. Kan net iets beter qua snelheid. (maar ik begrijp dat het druk is).

Diana
27 March 2020

Helaas niet zo goed. Pizza met topping besteld maar niet de topping gekregen.. Als 2e zou ik altijd nog dat blikje fanta krijgen maar helaas ook weer niet gehad. Jammer.

Tim
8 March 2020
Ibtissam
2 March 2020

Ik heb werkelijk waar in geen maanden meer zulke lekkere pizza’s gegeten! Ik kreeg de tip van mijn zusje en ben daar heel dankbaar voor. Uitstekende bodem, goed belegd, heerlijke varianten, gewoon top! Ga zo door en tot de volgende bestelling.

Van soest
2 March 2020

Heerlijke pizza, ook erg snel bezorgd !! Echt een aanrader!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Diana
28 February 2020

Goed gevulde en smakelijke pizza's. En een heel goede service. Volgende week weer :-)

Versteeg
22 February 2020

Goede prijs/kwaliteitverhouding. Aardig personeel.

Cynthia
16 February 2020

Zoals altijd weer een heerlijke pizza! Rijkelijk belegd en alle producten lekker vers. Een aanrader om te bestellen!

Michael
16 February 2020
Denise
11 February 2020
John
10 February 2020
De Haas
3 February 2020

Erg tevreden, large pizza is echt enorm en voor een goede prijs heerlijk belegd, op afgesproken tijdstip warm bezorgd!

Van rhee
29 January 2020

Top!!! klasse!!!👍🏻 De beste pizza in Veenendaal, bezorging super snel. Goed service! 👍🏻

Wilma
23 January 2020

Zoals altijd lekker gegeten en snelle bezorging!

Tim
20 January 2020
Keizer
15 January 2020
Deborah
10 January 2020
Heidi remmers
5 January 2020

Super lekkere pasta’s! We bestellen hier regelmatig en elke keer is het weer lekker. De pasta’s komen ook echt heet aan, nooit lauw of koud en de bezorgers zijn echt altijd vriendelijke mensen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Berto
4 January 2020
Bert van de Weerd
30 December 2020

Goede service, snelle bezorging. Complimenten!

Oosterlee
21 December 2019

Pizza besteld om etenstijd op vrijdagavond. Deze werd keurig afgeleverd binnen de verwachte bezorgtijd. De pizza was zoals gewoonlijk bij jullie rijkelijk belegd en goed warm. Zeker een aanrader om hier te bestellen!

Roodbeen
14 December 2019

Super lekker! Goed warm ook nog na bezorging. Rijk belegd en goed op smaak. Alleen moesten we deze keer vrij lang wachten. In bevestiging stond 19:00u. De pizza’s werden tegen half 8 bezorgd.

Olaf
11 December 2019

Sinds kort Pizza da Asporto ontdekt. En zeer tevreden! Makkelijk bestellen, geen zorgen en omkijken, daarna lekker eten! Rijkelijk belegde pizza's en lekker veel keuze.

Deborah
6 December 2019

Het eten was er snel, warm en uiteraard super lekker!

Diana
23 November 2019

Als ik als extra toevoeging ansjovis wil waar ik extra voor betaal, wil ik graag neer dan 3 stukjes.

Keizer
17 November 2019

Erg lekkere pizza’s. Niet vet en rijkelijk belegd. Een aanwinst in de buurt. Ga vooral zo door.

Mark
10 November 2019

Super

Deborah
1 November 2019

Goed warm! Optijd en smaakte weer heerlijk!

Karin
30 October 2019

Mijn complimenten aan de chef die gister de pizza en het knoflookbrood voor me heeft gemaakt. Ze waren heerlijk én vers én super heet! Bezorging was top!

Gert
27 October 2019

Lekkere goed belegde Pizza

Tobias
27 October 2019

Rijk belegd met heerlijke verse ingrediënten. Ik bestel nergens anders meer!

Linda
25 October 2019

Super lekkere pizza's.

J. Schenkel
9 October 2019

Bijzonder lekkere pizza's en hot wings en vlotte bezorging. Bestellen en afrekenen via de app is handig. Als er iets niet duidelijk is word je gebeld. Zeer vriendelijke mensen.

Jona Ceulemans
6 September 2019

De bezorging was snel en de pizza is altijd lekker. Zeer tevreden!

Alexander
16 July 2019

Altijd goed

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tobias
13 July 2019

Meerdere malen hier pizza's en pasta's besteld. Letterlijk helemaal niets negatiefs te melden over deze zaak. Eten smaakt goed, het is warm & wanneer je bestelling iets later komt (maar één keer voorgekomen) wordt je netjes van tevoren gebeld & ook per mail op de hoogte gehouden van de status.

Joke
30 June 2019
SL
27 June 2019

👍🏻

Wilma
13 June 2019

Zoals altijd was het weer goed en erg lekker. Ga zo door!

L.
10 June 2019

Alles vers, goed belegd en smaakt heerlijk !!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Alexander
2 June 2019
Mirjam
31 May 2019

Altijd lekker. Altijd goed warm bij bezorgen

GJ B
27 May 2019

Zoals bij elke bestelling (pizza) die we doen: heerlijk rijkelijk belegde pizza, bodem precies goed, kortom: met stip bovenaan op het lijstje Pizzabakker voor regio Veenendaal !